Mamalief.be Voor ambitieuze mama's

About me

Welkom bij m a m a l i e f!

Een plek waar ambitieuze mama’s samen komen.

Hallo ambitieuze mama, ik ben Jasmine, mama van 2 kindjes: Emma en Finn. Toen ik 4 jaar geleden van mijn dochtertje beviel, verloor ik mezelf. Zij was en is “my little bundle of joy” en mijn alles. Maar ik moest terug balans vinden tussen wie ik ben, mijn dochter en mijn werk. En dan heb ik het nog niet over mijn man, vrienden en familie. Door terug te luisteren naar wat ik nodig had, vond ik mezelf terug en sta ik sterker in mijn schoenen. Toen een paar jaar later onze zoon op zich liet wachten, werd mijn “ik” opnieuw op de proef gesteld maar toch ben ik hier beter doorgekomen.

Als ambitieuze mama merk ik dat het niet altijd gemakkelijk is om terug die balans te vinden. Ik wil de beste mama zijn die er is maar ook aandacht hebben voor mezelf en een carrière nastreven die ik 200% graag doe.

Being ambitious, doesn’t mean you are a bad mom.

It means that you are a badass.

Daarom startte ik mamalief, een plek waar ambitieuze mama’s zichzelf kunnen zijn, hun ervaringen, ultieme lifehacks en #fails kunnen delen. Een blog en community waar je vooral lief bent voor jezelf als mama en ook voor andere mama’s want we doen allemaal ons best. Daarvan komt ook  mamalief, een liefde voor het mama-zijn. 

De kersen staan voor 3 thema’s: me-time, kids en een #momboss zijn. Het is uniek om 3 kersen te vinden die met elkaar verbonden zijn, het is dan ook uniek om deze 3 thema’s op een succesvolle manier samen te brengen. Wees eerlijk, we zijn allen op zoek naar deze balans. Ik kijk er naar uit om mijn verhaal te delen en jullie verhaal te horen. Laten we elkaar inspireren en steunen wanneer nodig.

Liefs, Jasmine

P.S: Heb jij interesse om jouw ervaringen rond deze thema’s met andere ambitieuze mama’s te delen, stuur me een mail naar welkommamalief@gmail.com.