Mamalief, een plek waar mama’s samen komen

Hallo liefste mama, wat leuk om je hier te mogen verwelkomen. Ik ben Jasmine, 33 jaar en getrouwd met Glenn. Wij hebben 3 kindjes: Emma (’16), Finn (’20) en Lucas (’21). Ze kwamen elk op een unieke manier met hun eigen persoonlijkheid en noden.

Als het gaat over opvoeding dan geloof ik in je gevoel volgen en doen wat het beste is voor je kind, jezelf en je gezin. Graag help ik je om beter naar je eigen gevoel te luisteren en om liever voor jezelf te zijn want jij, ja jij daar, doet het zo goed!

Ik ben ambitieus en gepassioneerd maar wil ook bij mijn kinderen zijn. Een balans die niet altijd even gemakkelijk is en waar ik keuzes in moet maken.

With great passion you can make the impossible happen.

Ik schrijf over het echte leven als mama van drie. Graag neem ik je mee in mijn zoektocht naar balans, zelfzorg en hoe ik beter naar mezelf kan luisteren.

In de wereld van mamalief is er een zachtheid voor jezelf en voor anderen. Een wereld waarin iedereen zichzelf mag zijn en we samenkomen om naar elkaar te luisteren en te steunen. Ik kijk er naar uit om jouw verhaal te horen. Laten we elkaar inspireren en steunen wanneer nodig.

Liefs, Jasmine

P.S: Heb jij interesse om jouw ervaringen met andere mama’s te delen, stuur me een mail naar welkommamalief@gmail.com.